OM BANKETTEN

Den 25 oktober anordnar vi en exklusiv bankett. Syftet med kvällen är att hjälpa människor i Etiopien att få rent vatten – något som 57 miljoner människor i landet idag saknar.
 

Under kvällen kommer Operakällarens nya köksmästare Viktor Westerlind att presentera en unik meny skapad för att fånga stämningen vid detta särskilda evenemang. Till middagen levereras underhållning i världsklass – allt under ledningen av konferenciererna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.
 

Under kvällen kommer det att auktioneras ut spännande objekt som inte går att hitta någon annanstans. Det bästa av allt är att intäkterna går till att människor ska få rent vatten.   

 

Som ett första bidrag till kvällens insamling kommer vi ta ut 5 000 kronor per person och kuvert där middags- och dryckespaket ingår. Ett bidrag som kan se till att 25 personer i Etiopien, mer än en hel familj, kan få rent vatten.

 

Dresscode för kvällen: smoking

 

Är du intresserad av att närvara under banketten så O.S.A senast den 18 oktober till thony@operakallarenfoundation.com med namn samt hur många du vill ta med dig.


Varmt välkommen med din anmälan!