top of page
Sök
  • Operkällaren Foundation

TACK ALLA SOM DELTOG PÅ OPERAKÄLLAREN FOUNDATION 2022

Den 21 oktober anordnades Operakällaren Foundation till förmån för WaterAid.


Dagen inleddes med en traditionsenlig frukost och paneldiskussion som bjöd på intressanta samtal och mycket engagemang från gäster. I år välkomnade vi med glädje Tilde de Paula som ledde panelen med Jan Eliasson, Micael Dahlen, Ola Rosling, Anna Nilsdotter och Abbe Ibrahim. Temat för panelen var vikten av att bygga ett hållbart samhälle för att vi ska kunna nå de globala målen som är en del av Agenda 2030. WaterAid visade att det är lönsamt (ROI) för företag att investera och arbeta med frågor kopplat till WASH – det vill säga vatten, sanitet och hygien i hela leverantörsledet. Det är ett arbete som skapar varaktiga förändringar för människor liksom företag.Under kvällens bankett fick gästerna njuta av uppträdanden av fantastiska artister som AMWIN, Mary N'diaye och Prince Mpedzisi, och WaterAids egna ambassadör Peter Jöback framträdde tillsammans med Petra Marklund. Under kvällen auktionerades det ut verk av bland annat konstnärerna Nathalia Edenmont och Hanna Ekegren, samt fotograferna Ivan da Silva och Karolina Henke. Auktionen bestod även av generösa gåvor från bland annat Breitling, Pahlén och Turkish Airlines. Middagen som serverades var komponerad av Viktor Westerlind.


Konferencierer och auktionsförrättare Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.


Vi vill rikta ett stort tack till alla gäster som gjorde Operakällaren Foundation 2022 till en sådan succé. Ett särskilt tack vill vi rikta till alla er som skänkte objekt, gav gåvor eller på andra sätt bidrog till att vi kan nå människor i Etiopien med rent vatten. Tack!


Operakällaren Foundations grundare Abbe Ibrahim och WaterAids generalsekreterare Anna Nilsdotter.Tidigare år har Operakällaren Foundation gästats av artister som Angélique Kidjo, Timbuktu, Miriam Bryant, Sabina Ddumba, Orup, Sarah Dawn Finer, Stephen Simmonds, Jennifer Brown, Carola, Tommy Körberg, Erik Segerstedt, Loreen, Seinabo Sey, Danny Saucedo och Albin Lee Meldau.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page