OM GOLFEN

 

Efter frukostseminariet var det dags för den traditionella golfturneringen, också den ledd av Steffo Törnqvist. Precis som förra året arrangerades golfen på vackra Fågelbro Golf och Country Club som ligger beläget på Värmdö utanför Stockholm.

Golftävlingen, en scramble om fyra, vanns av lag 17 med deltagarna Marco Korva, Anton Frej, Erik Ingvarsson och Joakim Hoffman. Stort grattis!

Vatten räddar liv. Operakällaren Foundation har hittills samlat in över 42 miljoner kronor för att öka tillgången på rent vatten i Östafrika.
Rädda liv! Swisha valfritt belopp till WaterAid: 900 16 29 - märk gåvan "OKF"
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Ikon

© 2020 Operakällaren Foundaton & WaterAid

För att uppdatera dig med relevant information och om hur dina pengar används registrerar WaterAid dina uppgifter i sin databas om du skänker en gåva. WaterAid behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) med den rättsliga grunden berättigat intresse. Du har alltid rätt att kontakta WaterAid för att ändra eller ta bort information. Läs mer om hanteringen av personuppgifter i WaterAids integritetspolicy, som du hittar på deras hemsida wateraid.se/integritet.