OM SEMINARIET

Dagen började traditionsenligt med ett frukostseminarium på Operakällaren på temat vatten. Värd var Steffo Törnqvist som ledde samtalet och frågade ut våra otroligt spännande gäster.

Gäster för året var WaterAids ambassadör, och FN:s tidigare vice generalsekreterare, Jan Eliasson, CNN:s prisbelönta korrespondent Nima Elbagir, fredsaktivisten Victor Ochen från Uganda, artisten Danny Saucedo, Operakällaren Foundations grundare Abbe Ibrahim och WaterAid Sveriges generalsekreterare Cecilia Chatterjee-Martinsen.

Vatten räddar liv. Operakällaren Foundation har hittills samlat in över 42 miljoner kronor för att öka tillgången på rent vatten i Östafrika.
Skänk pengar! Swisha valfritt belopp till WaterAid: 900 16 29 - märk gåvan "OKF"
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Ikon

© 2020 Operakällaren Foundaton & WaterAid

För att uppdatera dig med relevant information och om hur dina pengar används registrerar WaterAid dina uppgifter i sin databas om du skänker en gåva. WaterAid behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) med den rättsliga grunden berättigat intresse. Du har alltid rätt att kontakta WaterAid för att ändra eller ta bort information. Läs mer om hanteringen av personuppgifter i WaterAids integritetspolicy, som du hittar på deras hemsida wateraid.se/integritet.