top of page
Sök
  • Operkällaren Foundation

VI ÄR RÖRDA, STOLTA OCH FULLA AV HOPP

Uppdaterat: 21 jan. 2021

- TACK TILL ALLA SOM GJORDE OPERAKÄLLAREN FOUNDATION 2019 TILL EN SUCCÉ!


Måndagen 2 september samlade vi återigen hundratals engagerande personer med målet att fler människor i Östafrika ska få tillgång till det mest grundläggande av allt – rent vatten. Under dagen och kvällen samlades totalt 4,6 miljoner kronor in – pengar som nu genom WaterAid kommer förvandlas till rent vatten i Etiopien. Tack till alla som gjorde det möjligt – ni är fantastiska!


Frukostseminariet

Dagen började traditionsenligt med ett frukostseminarium på Operakällaren på temat vatten. Värd var Steffo Törnqvist som ledde samtalet och frågade ut våra otroligt spännande gäster.

Gäster för året var WaterAids ambassadör, och FN:s tidigare vice generalsekreterare, Jan Eliasson, CNN:s prisbelönta korrespondent Nima Elbagir, fredsaktivisten Victor Ochen från Uganda, artisten Danny Saucedo, Operakällaren Foundations grundare Abbe Ibrahim och WaterAid Sveriges generalsekreterare Cecilia Chatterjee-Martinsen.Golfen

Efter frukostseminariet var det dags för den traditionella golfturneringen, också den ledd av Steffo Törnqvist. Precis som förra året arrangerades golfen på vackra Fågelbro Golf och Country Club som ligger beläget på Värmdö utanför Stockholm.

Golftävlingen, en scramble om fyra, vanns av lag 17 med deltagarna Marco Korva, Anton Frej, Erik Ingvarsson och Joakim Hoffman. Stort grattis!Banketten

På kvällen anordnades bankett i Operakällarens vackra lokaler. Det bjöds på mat i världsklass, underhållning från några av Sveriges främsta artister, men framförallt samlades det in pengar till förmån för WaterAids arbete i Etiopien.

Insamlingen leddes av Steffo Törnqvist och Kristin Kaspersen som i slutet av kvällen presenterade resultatet. På en dag samlades totalt 4,6 miljoner kronor in, pengar som WaterAid och Operakällaren Foundation nu kommer omvandla till rent vatten i Etiopien.Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom, engagerade sig och bidrog till vårt viktiga arbete. Med er hjälp kommer vi se till att tusentals människor i Etiopien får rent vatten och ett bättre liv!


Är du eller ditt företag intresserade av att fortsätta bidra till vårt arbete i Etiopien? Kontakta oss på Operakällaren Foundation, eller WaterAid Sverige, så skapar vi ett upplägg som passar just dig.45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page