top of page
Sök
  • Operkällaren Foundation

19 OKTOBER 2020 ARRANGERAS OPERAKÄLLAREN FOUNDATION TILL FÖRMÅN FÖR WATERAID

Uppdaterat: 21 jan. 2021

Det är många som har hört av sig och undrat om det blir något Operakällaren Foundation 2020. Mitt svar är enkelt och kort. Självklart!Vanligtvis brukar vi arrangera Operakällaren Foundation i början av september varje år, men på grund av coronapandemin har vi i år fått skjuta på evenemanget. Istället är det den 19 oktober som gäller. Årets Operakällaren Foundation kommer bli lite mindre och intimare än tidigare, men vi lovar att det blir minst lika fantastiskt som vanligt.


Nöden ute i världen är större än någonsin och människors behov av vår hjälp är akut. Precis som tidigare kommer alla pengar vi samlar in i år att gå till WaterAids livsviktiga arbete i Etiopien. I år går dock pengarna särskilt till att fler sjukhus och vårdcentraler i landet ska få tillgång till rent vatten och möjlighet till god hygien. Något som såklart alltid är extremt viktigt, men kanske ännu viktigare just nu med tanke på coronapandemin.


Vi har några helt otroliga gäster klara till frukostseminariet, och till kvällen blir det underhållning i världsklass och vi får uppleva en gastronomisk meny signerad Stefano Catenacci.


Håll utkik här – mer information kommer inom kort.


/Abbe Ibrahim, Grundare Operakällaren Foundation och VD Operakällaren

161 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page