Sök
  • Operkällaren Foundation

19 OKTOBER 2020 ARRANGERAS OPERAKÄLLAREN FOUNDATION TILL FÖRMÅN FÖR WATERAID

Uppdaterad: jan 21

Det är många som har hört av sig och undrat om det blir något Operakällaren Foundation 2020. Mitt svar är enkelt och kort. Självklart!Vanligtvis brukar vi arrangera Operakällaren Foundation i början av september varje år, men på grund av coronapandemin har vi i år fått skjuta på evenemanget. Istället är det den 19 oktober som gäller. Årets Operakällaren Foundation kommer bli lite mindre och intimare än tidigare, men vi lovar att det blir minst lika fantastiskt som vanligt.


Nöden ute i världen är större än någonsin och människors behov av vår hjälp är akut. Precis som tidigare kommer alla pengar vi samlar in i år att gå till WaterAids livsviktiga arbete i Etiopien. I år går dock pengarna särskilt till att fler sjukhus och vårdcentraler i landet ska få tillgång till rent vatten och möjlighet till god hygien. Något som såklart alltid är extremt viktigt, men kanske ännu viktigare just nu med tanke på coronapandemin.


Vi har några helt otroliga gäster klara till frukostseminariet, och till kvällen blir det underhållning i världsklass och vi får uppleva en gastronomisk meny signerad Stefano Catenacci.


Håll utkik här – mer information kommer inom kort.


/Abbe Ibrahim, Grundare Operakällaren Foundation och VD Operakällaren

121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Vatten räddar liv. Operakällaren Foundation har hittills samlat in över 42 miljoner kronor för att öka tillgången på rent vatten i Östafrika.
Rädda liv! Swisha valfritt belopp till WaterAid: 900 16 29 - märk gåvan "OKF"
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Ikon

© 2020 Operakällaren Foundaton & WaterAid

För att uppdatera dig med relevant information och om hur dina pengar används registrerar WaterAid dina uppgifter i sin databas om du skänker en gåva. WaterAid behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) med den rättsliga grunden berättigat intresse. Du har alltid rätt att kontakta WaterAid för att ändra eller ta bort information. Läs mer om hanteringen av personuppgifter i WaterAids integritetspolicy, som du hittar på deras hemsida wateraid.se/integritet.