OM BANKETTEN

På kvällen anordnades bankett i Operakällarens vackra lokaler. Det bjöds på mat i världsklass, underhållning från några av Sveriges främsta artister, men framförallt samlades det in pengar till förmån för WaterAids arbete i Etiopien.

Insamlingen leddes av Steffo Törnqvist och Kristin Kaspersen som i slutet av kvällen presenterade resultatet. På en dag samlades totalt 4,6 miljoner kronor in, pengar som WaterAid och Operakällaren Foundation nu kommer omvandla till rent vatten i Etiopien.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom, engagerade sig och bidrog till vårt viktiga arbete. Med er hjälp kommer vi se till att tusentals människor i Etiopien får rent vatten och ett bättre liv!

Är du eller ditt företag intresserade av att fortsätta bidra till vårt arbete i Etiopien. Kontakta oss på Operakällaren Foundation, eller WaterAid Sverige, så skapar vi ett upplägg som passar just dig.

Vatten räddar liv. Operakällaren Foundation har hittills samlat in över 42 miljoner kronor för att öka tillgången på rent vatten i Östafrika.
Rädda liv! Swisha valfritt belopp till WaterAid: 900 16 29 - märk gåvan "OKF"
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Ikon

© 2020 Operakällaren Foundaton & WaterAid

För att uppdatera dig med relevant information och om hur dina pengar används registrerar WaterAid dina uppgifter i sin databas om du skänker en gåva. WaterAid behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) med den rättsliga grunden berättigat intresse. Du har alltid rätt att kontakta WaterAid för att ändra eller ta bort information. Läs mer om hanteringen av personuppgifter i WaterAids integritetspolicy, som du hittar på deras hemsida wateraid.se/integritet.